Acest eveniment , organizat de CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL SIGHISOARA, prin scopul declarat „Sportul pentru toti”, ce reprezinta o activitate sociala de interes national, bazata pe libera alegere de practicare a activitatilor fizice sportive, de catre orice persoana, in functie de nevoile, capacitatile si preferintele fiecaruia. Acesta se va face in cadru organizat prin punere la dispozitie a terenului municipal Sighisoara.
Aceasta actiune este adresata copiilor si parintilor, care vor sa participe la miscare in natura. Va indemnam sa lasati grijile la marginea terenului ,sa va bucurati impreuna, copii si parinti. Indrumarile necesare vor fi oferite de voluntarii reuniti in grupul ce va sustine un viitor club de rugby ( care se afla in curs de dobandire a personalitatii juridice).
Evenimentul va incepe la ora 10.00, cu un cuvant de inceput de la Armand Bogdan Manea, fost jucator de rugby. Imediat se va trece la o familiarizare cu sportul rugby, la care va invitam sa participati.In aceasta actiune vor fi implicati si componentii clubului LUPII TRANSILVANIEI din Tg Mures, care ne vor ajuta sa va prezentam acest joc sportiv.