Desi a fost o perioada extrem de grea pentru toata lumea, s-a lucrat intens pentru pregatirea lotului echipei de handbal, in vederea reluarii competitiilor din aceasta toamna.

Astfel, suntem foarte multumiti sa anuntam urmatoarele transferuri care completeaza lotul echipei noastre, transferuri foarte importante a unor jucatori buni, experimentati, cu care suntem siguri ca ne putem indeplini obiectivul acestui sezon, si anume clasarea pe locul 1 sau 2 in serie.

Primul transfer din aceasta pauza competitionala a fost al tanarului Ovidiu Irimia, jucator sighisorean de perspectiva venit de la CSS Sighisoara, curtat de multe echipe din Liga Zimbrilor, dar care a ramas „acasa” pentru ca are incredere in proiectul nostru. Conducator de joc de mana dreapta, Ovidiu este una din sperantele noastre pentru viitor!

Al doilea transfer este Suteica Adrian, un jucator care a evoluat in Liga Nationala, din Fagaras. Un portar cu experienta, de la care tinerii nostri jucatori au de invatat doar lucruri bune.

Al treilea transfer confirmat este cel al lui Barb Raul-Bogdan, jucator revenit „acasa” de la Suceava. Un inter drept talentat, pe care ne bazam in urmatoarele editii pentru indeplinirea obiectivelor noastre.

Unul din cele mai importante transferuri ale sezonului este, fara doar si poate, revenirea „acasa” a lui Santeiu Andrei, ultima oara la CSM Resita in Liga Zimbrilor. Un jucator exceptional, serios, care isi poate capacita colegii si de care aveam atata nevoie.

Un alt transfer de rasunet pentru noi este Leordean Calin, ultima oara la Suceava. Jucator de mana stanga, poate evolua atat ca extrema dreapta, cat si ca inter drept. Un jucator talentat, in care ne punem mari sperante.

Iar ultimul transfer al sezonului, intru-cat un obiectiv foarte important al nostru este promovarea tinerilor din pepiniera proprie a CSS-ului sighisorean, este Mailat Andrei, un junior in care ne punem mari sperante ca v-a creste langa noi si in scurt timp v-a deveni un jucator de baza.

Alaturi de domnul profesor Sorin Muresan si de restul echipei, le uram bun venit si mult succes in sezonul care sta sa inceapa!

Fortza CSM!